Heli Penttilä

ShiatsuShiatsu Pori

Shiatsu on koko keholle tehtävä käsittely, joka perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Kehon energiaratoja käsitellään käsillä painellen ja venyttäen sekä akupisteitä sormin painellen. Käsittely tuntuu miellyttävältä ja on erittäin rentouttava. Hoito tehdään yleensä lattialla patjan päällä, mutta se voidaan tehdä myös hoitopöydällä.

Hoitoon tullessa on hyvä pukeutua mukaviin, kiristämättömiin vaatteisiin. Hoito kestää 1–2 tuntia. On hyvä, jos hoidon jälkeen voi ottaa rauhallisesti eikä tehdä mitään fyysisesti raskasta. Useamman hoitokerran sarja on aina tehokkaampi; yksi kerta ei useinkaan riitä purkamaan pitkällä ajalla syntyneitä tukoksia.

Energiaratojen käsittely poistaa energiatukoksia ja palauttaa kehon oman luonnollisen tasapainon, jolloin kehon omat paranemisprosessit pääsevät toimimaan. Lievittää lihasjännityksiä ja -kireyksiä, auttaa univaikeuksissa, helpottaa hormonaalisia vaivoja ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Shiatsu on erinomainen esimerkiksi stressiperäisten jännitysten, päänsäryn, ruuansulatusvaivojen, ummetuksen ja kuukautiskipujen hoitoon. Se tehoaa hyvin myös alavireisyyteen ja krooniseen väsymykseen.

60 min 60 €, 90 min 75 €, 120 min 80 €

Varaa aika >>>

shiatsu poriShiatsu-konsultaatio ja yksilöllinen shiatsu -hoitopaketti

Henkilökohtaisesti suunniteltu hoitokokonaisuus,jossa ensimmäisellä hoitokerralla tehdään perusteellinen haastattelu terveydentilasta sekä tutkimushoito, jossa kehoa ja akupisteitä tunnustelemalla tutkitaan kehon tilaa.

Tämän perusteella laaditaan asiakkaalle kotihoito-ohjelma, joka sisältää ruokavaliosuosituksia, parhaiten sopivan liikunnan suosituksia, muita elämäntapaohjeita sekä muutamia akupisteitä, joita voi itse hoitaa. Seuraavilla hoitokerroilla tehdään yksilöllinen, juuri tähän tilanteeseen räätälöity shiatsu-hoito. Jatkohoidoista päätetään tilanteen mukaan.

Shiatsu-konsultaatio 30 min + kotiohjeet 40 eur; 2 x 90 min hoidot 65€ kpl

Varaa aika >>>

metsä
Shiatsuterapeutti, luontaisterapeutti, reikihoitaja Heli Penttilä
Hyvinvointicenter, Valtakatu 4 A, Pori | 040 746 5104 | helitmi[at]gmail.com